ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€

Αμυγδαλέλαιο

 2021-08-19

Το Αμύγδαλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες E και K, διαθέτει σημαντικές αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Επίσης, είναι πλούσιο σε παλμιτικό, ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, σημαντικά για τις τονωτικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος, απαραίτητα για την εξισορρόπηση των λειτουργιών της επιδερμίδας. Tο αμυγδαλέλαιο προέρχεται από έκθλιψη των καρπών της αμυγδαλιάς και  χρησιμοποιείται  ως βασικός φορέας διάλυσης των αιθέριων ελαίων, αλλά και ως βασικό φυτικό λάδι για μασάζ. Πολύ ενυδατικό, μαλακτικό έλαιο, ιδανικό για την περιποίηση της βρεφικής, νηπιακής και παιδικής επιδερμίδας γι’ αυτό και ενδείκνυται για ευαίσθητα δέρματα. Θεωρείται αντιγηραντικό, ιδανικό για την περιποίηση μαλλιών και προσώπου. Χρησιμοποιείται σε όλες τις επιδερμίδες για καλλυντική περιποίηση, σαν λάδι βάσης στην αρωματοθεραπεία και σαν βάση σε προϊόντα ντεμακιγιάζ. Ως λάδι βάσης χρησιμοποιείται σε ποσοστό 100%.  

Επειδή δεν ερεθίζει το δέρμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε εξαιρετικά ευαίσθητα δέρματα.