Η Perfume World είναι μια ελληνική εταιρία με έδρα την Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία από το 2012 στον κλάδο της αρωματοποιίας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα που την οδήγησαν στην επιτυχία. Αποτελείται από μια πραγματικά δεμένη ομάδα, ανθρώπους αφοσιωμένους με άρτια εκπαίδευση και πολυετή εμπειρία.

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια αλλά και το πάθος για άψογη εξυπηρέτηση έχουν καταστήσει την αλυσίδα ως αγαπημένο brand, με διαρκώς αυξανόμενο και πιστό πελατολόγιο. Έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να χτίσει ένα αναγνωρίσιμο brand στο χώρο των αρωμάτων με 6 καταστήματα, παρουσιάζοντας μια σταθερή πορεία δυναμικής ανάπτυξης και ευρείας αναγνώρισης!

Άριστη Ποιότητα, Μέγιστη Διάρκεια, Προσιτές Τιμές

Όλα αυτά τα χρόνια η προτίμηση και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών έχει μετατρέψει τα καταστήματα στα ιδανικά σημεία επιλογής του κατάλληλου -για τον καθένα μας ξεχωριστά- αρώματος. Στα καταστήματα της αλυσίδας, οι πελάτες βρίσκουν μεγάλη ποικιλία αρωμάτων eau de parfum γαλλικής προέλευσης, γεγονός που εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα. Χαρακτηρίζονται από μέγιστη διάρκεια, πιστότητα, αλλά συνάμα και προσιτές τιμές που αναζητά κάθε σύγχρονος καταναλωτής.
Για την περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας διατίθενται οι καλύτερες επιλογές, με υπέροχα προϊόντα σώματος και προσώπου, σε συνδυασμό με όποιο αγαπημένο άρωμα.

Η συλλογή Luxury Scented Collection αφορά τον αρωματισμό χώρου και αποτελείται από αρωματικά κεριά και reed diffusers. Οι πελάτες μας μπορούν να ανακαλύψουν μοναδικά προϊόντα που περιέχουν άριστης ποιότητας πρώτες ύλες. Απευθύνεται σε όλους τους χώρους, δίνοντας πινελιά κομψότητας με ένα μινιμαλιστικό και πολυτελή σχεδιασμό.