Αποστολή Προϊόντων:

Τα προϊόντα αποστέλλονται με Γενική Ταχυδρομική ή με ΕΛΤΑ courier/Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα (αποστολές εντός Πόλης) ή σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (αποστολές ΠΟΛΗ-ΠΟΛΗ), από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Κάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές γίνονται από την έδρα μας στην Θεσσαλονίκη. Εφόσον η παραγγελία σας θα πραγματοποιηθεί με Γενική Ταχυδρομική ή με ΕΛΤΑ Courier, θα σας σταλεί ο Αριθμός Παρακολούθησης στο E-mail που δηλώσατε όταν κάνατε την παραγγελία.

Αναμενόμενοι Χρόνοι Αποστολής για προϊόντα:

Ηπειρωτική Ελλάδα: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτική Ελλάδα: 2 - 5 εργάσιμες ημέρες

Η www.perfumeworld.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας, οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση παραλαβής βρίσκεται σε περιοχή δυσπρόσιτη, όπως αυτή ορίζεται από τους όρους μεταφοράς της συνεργαζόμενης Μεταφορικής Courier, η παραλαβή της παραγγελίας σας θα γίνει από εσάς από το κατά τόπο πλησιέστερο προς την διεύθυνση σας κατάστημα της Μεταφορικής Courier και όχι στη διεύθυνση που δηλώσατε.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να φροντίσετε να βρίσκεστε εσείς ή ο εκπρόσωπος που θα έχετε ορίσει στη διεύθυνση παραλαβής, κατά την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης της αποστολής. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί ο μεταφορέας να επιστρέψει το δέμα, με αντίστοιχη επιπλέον χρέωση ή να επιβαρύνει το κόστος των μεταφορικών, εάν υποχρεωθεί να επανέλθει στη διεύθυνση σας για να παραδώσει την αποστολή σε μεταγενέστερο χρόνο. Στις περιπτώσεις αυτές, η οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση βαρύνει τον αγοραστή, ο οποίος υποχρεούται να την καταβάλει εφόσον του ζητηθεί.